Cheile Bicazului 3-5 iulie

Din cauza situației pandemice din țară, organizatorii Cupei Dr.Ghe. Iacomi au fost nevoiți sa anuleze oficial competiția. Cu toate acestea iubitorii de drumeții din țară au fost prezenți în număr mare la întâlnirea din apropierea Lacului Roșu, unii cazati la Hotel Turist, alții, printre care și noi, la pensiunile din apropiere, la corturi sau la căsuțe. O parte dintre noi au plecat cu noaptea în cap, reușind să facă de dimineață un traseu de Via-ferata, ceilalți am ajuns în jurul orei 14, ne-am cazat la Pensiunea Ioana, foarte curată și frumoasă. Am făcut și o plimbare în jurul lacului….

DSC_2911

DSC_2885

DSC_2886

DSC_2893

DSC_2902

DSC_2896

DSC_2894

Am plecat apoi spre Hotel Turist , locul unde sau adunat majoritatea celor sosiți. Cu toate restricțiile de socializare , ne-am salutat cu prieteni din toate colțurile țării. Spre seară ne-am întors la pensiune, unde am continuat până târziu cu cântece în acorduri de chitară.

Dimineață, o parte dintre noi a plecat pe un traseu stabilit de organizatori, iar alții au ales o plimbare prin Cheile Bicazului…Vremea urâtă, cu ploaie măruntă, iau solicitat la maxim pe cei plecați pe traseu. Seara a continuat la focul de tabără de lângă hotel, unde s-au adunat cluburile și s-a cântat, alții au dansat, fiecare profitând din plin de această întâlnire venită după vre=o două luni de restricții și reguli de distanțare socială..Duminică pe la ora 12, am pornit spre casă, bucuroși de această ieșire și cu speranța că în curând vom putea circula și socializa fără restricții și reguli impuse !

This entry was posted in Iesiri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *