Piciorul Cerbului-10.10.2015

     O tura programata initial in alta zona, dar din cauza ploii de dimineata am transformat-o in vanatoare de ciuperci…asa ca pe la 10, dupa ce ploaia s-a oprit, ne adunam in doua masini, fara o tinta precisa…Valea Romana sau Izvoare…Ne-am echipat cu cizme de cauciuc, pelerine si unii dintre noi cu galeti. In Valea Romana ne intelegem sa mergem spre Izvoare, dar pe drum ne oprim langa cararea ce duce spre Piciorul Cerbului…,,amintirile ne chinuiesc”…n-am mai fost pe aici de mai bine de 30 de ani , asa ca ne hotaram sa mergem la Piciorul Cerbului. Pornim pe poteca ce urca serpuit, cu ochii dupa ciuperci…gasim cateva, ajungem si la cabana de la Picioru Cerbului care este prabusita…candva aici ne adunam regulat,am carat in spate scanduri , saltele pt priciuri, era un loc unde ne simteam cu adevarat liberi..

DSC_9741

DSC_9756

DSC_9750

Aici gasim primele ghebe…facem pozele de grup,dupa care pornim mai departe

DSC_9746

DSC_9758

DSC_9763

DSC_9765

DSC_9782

DSC_9776

Incet, incet, ne umplem plasele, galetile, nici nu mai stim exact unde suntem si pt ca s-a facut ora 14, ne decidem sa coboram pe o vale si apoi om vedea unde om iesi..spre bucuria noastra soarele se vede printre crengi aruncand petece de lumina prin frunzisul de pe jos.

DSC_9752

DSC_9777

DSC_9790

Ajungem dupa o vreme la drum…mult mai jos decat locul unde am lasat masinile…uitandu-ne pe harta se pare ca am coborat pe Valea Tulbure…am nimerit tocmai bine intr-un loc amenajat cu o masuta si banci…Ionel si Sany se hotarasc sa mearga dupa masini, iar noi intre timp pregatim masa. Dupa 10 min. apar si ei cu masinile..au avut noroc cu un prieten care i-a luat pana la locul parcarii. Facem repede un foc Sany prajeste niste slanina si ne alungam putin foamea instalata dupa atata umblat…ne fotografiem si cu recolta obtinuta si ne imbarcam in masini cu sentimentul ca desi dimineata a fost o vreme urata am avut totusi inspiratia sa iesim in natura si sa ne petrecem o zi frumoasa !

DSC_9801

DSC_9805

Am fost si-om fi, in ordinea numerelor de pe tricou:

Sany,Iutca,Gobi,Corina, Adriana, Nina, Andrei, Ionel si Dorel

DSC_9747

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *